Kapacitetet Perpunuese

Shtyp

Kapacitetet tona perpunuese vijne gjithnje ne rritje. Kjo per shkak te perkushtimit tone ne kete sektor te industrise dhe seriozitetit qe tregojme duke u angazhuar maksimalisht ne arritjen e objektivave.

Shifrat zyrtare te tre viteve te fundit tregojne me se miri keto arritje.

Kompania Egnatia-1 operon me nje staf prej 78 punonjesish.

Per periudhen vjetore 2010

 • Ne terminalin e mallrave gjenerale per vitin 2010 :
 • 488 069 ton mallra gjenerale jane perpunuar nga Egnatia-1
 • Ne terminalin e mallrave rinfuzo per vitin 2010:
 • 59 933 ton jane perpunuar nga Egnatia -1
 • Per vitin 2010 totali i perunimit eshte 548 866 ton

Per periudhen vjetore 2011

 • Mallra gjenerale
 • Egnatia-1 ka perunuar 629 846 ton
 • Mallra rinfuzo
 • Egnatia-1 ka perpunuar 94 107 ton

Per periudhen vjetore 2011 kompania Egnatia-1 ka perpunuar:

 • Nje total prej 238 anijesh te barabrte me 723 953 Ton

Viti 2012 periudha janar-nentor

 • Mallra gjenerale 512 017 ton
 • Mallra rinfuzo 223 032 ton
 • Periudha janar –nentor 2012 totali perpunimit eshte 735 049 ton

© Egnatia1. Te gjitha te drejtat e rezervuara. Designed by: Oxygen Studio | Webmail Access