Kliente

Shtyp

Nje falenderim I madh te gjithe agjensive spedicionere dhe klientet qe na falen besimin e tyre duke bashkpunuar me ne

(ne rend alfabetik klientet)

AUTORITETI PORTUAL DURRES , A M GROUP , ALAGRO , A.I.B.A , ATLAS SH.A , ALB-STONE, ALPHA FRUIT, BLOJA SH A , BRUNES , CACA, DEKA SH P K ,EUROTECH CEMENT , ELTUB , EUROFRUIT , EDIL CENTRO , ECO-MARKET FOOD , EURONOVO , DURRES KURUM SHIPING , FLORYHEN , F.P.M , FABRIKA E PASURIMIT TE KROMIT BULQIZE , GO TECH , I.A.M SHPK , ITALIA AGRIFOOD , HODAJ SH P K , GLOBAL SERVICE , KURUM INTERNATIONAL SHA , K&G TRADE , MIELL TIRANA SHA , ROMANO PORT , RAFAELO SH P K , SH A MIELLI , SUCRALBA , TELECOM , TACI OIL INTERNATIONAL , USLUGA SHPK , VEGA SHPK , VAKEF-B ,WIND CO

© Egnatia1. Te gjitha te drejtat e rezervuara. Designed by: Oxygen Studio | Webmail Access