Logjistike

Shtyp

Egnatia1 ofron me ane te partenereve te saj te gjithe gamen e sherbimeve qe ka te beje me ngarkesat e ndryshme si Agjensi detare Agjensi spedicionere Agjensi doganore ngarkim-shkarkim 24 ore ne dite ne shtate ditet e javes dhe te gjithe vitin maganizim magazine doganore

Egnatia1 ofron me ane te partenereve te saj te gjithe gamen e sherbimeve qe ka te beje me ngarkesat e ndryshme si:

  • Agjensi detare
  • Agjensi spedicionere
  • Agjensi doganore
  • Ngarkim-shkarkim 24 ore ne dite ne shtate ditet e javes dhe te gjithe vitin
  • Maganizim magazine doganore ose jo , brenda dhe jashte portit te durresit magazine te mbyllura dhe sheshe te hapura brenda territorit te portit Detare Durres
  • Peshim I ngarkesave transport brenda dhe jashte vendit, deri ne destinacion

© Egnatia1. Te gjitha te drejtat e rezervuara. Designed by: Oxygen Studio | Webmail Access