Ngarkim - Shkarkim

Shtyp

Aktiviteti kryesore I kompanise tone eshte perpunim mallrave duke e I siguruar gjithmone cilesi dhe shpejtesi klienteve tane.

Qe nga viti 2005 Egnatia1 ka fituar besimin e subjekteve me te rendesishem qe operojne ne portin e durresit, dhe kjo ka qene fale punes dhe pevojes sone.

Kompania Egnatia-1 operon me nje staf prej 78 punonjesish.

Per vitin 2010 Egnatia 1 ka perpunuar ne total 548 866 ton mallra.

Per vitin 2011 kjo kompani ka perpunuar ne total 723 953 ton

Dhe per vitin 2012 nga Janari deri ne Nentor ka perpunuar ne total 735 049 ton mallra.

© Egnatia1. Te gjitha te drejtat e rezervuara. Designed by: Oxygen Studio | Webmail Access